Rock & Roll, Куче! – 2020

в чест на Мирето RnR Kuche mp3 image

Rock & Roll, Куче!

Парти в чест на Мирослав Симеонов – Мирето ❤️

Мирослав Симеонов – Мирето (1975 – 2017) беше и си остава една от най-романтичните души наоколо. С хъс, любов, труд и отдаденост той правеше всичко възможно, за да има концерти, музика и рокендрол в България. Мирето си отиде преждевременно, но ние го помним и споменаваме с любов. Това парти е в негова чест! Мирето е в основата на доста интересни и основополагащи случки със замесени лица и артисти на българско и международно ниво. Някои от тях са се превърнали в градски фолклор, други са по-малко известни. Истината е, че Миро се раздаваше и винаги беше готов да подкрепи идея, личност и кауза.

– Съосновател на Dingo Music / https://dingomusicbg.com/
– Отговорник печат на списание Amplifire
– Съосновател на XRaydio

 “Рокендрол, куче!” За да отдадем нужното уважение, както и да продължим традицията, любовта и труда на нашия скъп приятел, предлагаме създаването на фонд на името на Миро под условното заглавие “Рокендрол, куче!” и съпътстващия го хаштаг #rocknrollkuche

Към каузата се включиха и нашите приятели от Bee Bop Café, с безплатен концерт на Chongi & the Smokers courtesy of BeeBop Café TV! Go check them out! Най-якото място за концерти и live gig streaming platform в БГ, па и не само!

Ай наздраве!